Profiel QC

Onze Diensten

 

1) de 24 urendiensten, de antwoorden op om het even welke vragen zullen spoediger worden geantwoord op.

 

2) De directe fabrieksdiensten, de exclusieve en unieke oplossingen kunnen aan u door onze professionele ingenieurs en personeelsteams worden verleend.

 

3) Aangeboden materialen de leveranciers, de verschillende soorten de materialen en het materiaal van uw producten kunnen hier worden gesteund.

 

4) De naverkoopdiensten, ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee; bovendien, de video's en het document van oplossing zullen in een keer worden verzonden.

 

5) De volledige en specifieke reeks van het onderwerp voor uw project zal voor u voor vrij worden aangeboden nadat wij in aanraking met u krijgen.

 

6)12 zullen de maanden Garantie en vervangstukken van de machine binnen 3 dagen worden aangeboden vermijden verspillend uw productietijd.

 

7) Wij kunnen de aangepaste diensten verlenen, enkel ons van uw vereisten, productparameters, en tekeningen voorzien. Wij kunnen producten volgens uw vereisten aanpassen. (Verleen ODM de dienst)

 

 

FAQ

 

Q1: Bent u een handelsmaatschappij of een fabrikant?

 

A1: Wij zijn de bedrijf integrerende industrie en een handel. Produceert hoofdzakelijk wisselstroomkoorden en het materiaal van de het eindverwerking van de draaduitrusting. Tegelijkertijd, kunnen wij concurrerend verwant de automatiseringsmateriaal van de draaduitrusting van betaalbare prijzen en stabiele machines met hoogte voorzien - kwaliteit. Bovendien, u kunt de aangepaste dienst met uw vereisten krijgen

 

 

Q2: Wat is uw garantie voor de machine?

 

A2: Één Jaargarantie (alle machinedelen kunnen binnen één jaar kosteloos worden vervangen, moet u slechts de het verschepen kosten (behalve het dragen van delen, zonder kunstmatig brak) dragen, levenonderhoud.

 

 

Q3: Wat is uw Levertijd?

 

A3: Gewoonlijk is het 3-5 dagen als de machine in voorraad is; Als niet, is de levertijd 10-25 dagen volgens uw vereiste hoeveelheid en ons bezig seizoen.

 

 

Q4: Waar is uw fabriek? Hoe kan u bezoeken?

 

A4: Onze fabriek is naast Guangzhou en Shenzhen. Wij zullen u aan onze fabriek door een auto drijven wanneer u de Spoorweg (Bus) post bij van Dongguan of Changping-aankomt.

 

 

Q5: Waarom kies CHENXIN-Co. van het AUTOMATISERINGSmateriaal, Ltd?

 

A5: „De klantentevredenheid, de Voortdurende Verbetering & de Innovatieve Dienst“ zijn de stuwende kracht voor ons bedrijf aan zich voorwaarts het bewegen. Wij zullen elke inspanning wijden om het beste niveau van machine en de dienst te doen.