Thuis

Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Eind Plooiende Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Eind Plooiende Machine voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank u zeer, zijn uw machines fijn, zouden wij nieuwe machines van u willen kopen. ook konden wij een nieuwe bindende machine kopen.

—— Mr.Mustafa

wij hielden van uw machines, zodat beslisten wij tijd en geld door te brengen om een goede samenwerking met u te beginnen.

—— Mr.Mauro

Uw machine is goed, zouden wij een zakenrelatie tussen u en ons bedrijf willen hebben

—— Mr.Umut

Dank u zeer voor uw aanbieding. Nu, gaan wij met de prijs akkoord. Wij zullen u de vragen en de beelden spoedig verzenden.

—— Burcin Karabolat

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd. Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd. Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd. Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd. Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.
Kantoor De Draad Internationale Markt van UL Cable&

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Senjia
Aantal werknemers : 50~200
Jaarlijkse omzet : $50 Million -US$100 Million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 70% - 80%
  • De Machinesco van Dongguansenjia. Ltd is één van belangrijke fabrikanten van high-precision kabel-verwerkende machines, of snijdend en ontdoend van, het solderen, het plooien, het winden. Verwerken de automatische en halfautomatische machines van Senjia kabels meer economisch, betrouwbaar, precicely. Onze producten bereikten het certificaat van goedkeuringsce en onze fabriek ging door ISO9001 over. 
  • Sinds onze aanvang, hebben wij ons bedrijfsprincipe om „kwaliteit te plaatsen in de eerste plaats aangehangen, betrouwbaar en innovatief te zijn en de behoeften van klanten tevreden te stellen“ en wij hebben ons aan onze werkende filosofie van „het plaatsen van de dienst als met hoogste prioriteit en het streven voor perfectie“ gehouden.

 

  • Ons bedrijf zal ons beste met vrienden van alle gangen van het leven doen samenwerken oprecht en een briljante toekomst samen tot stand brengen.
  • Ons bedrijf heeft materiaal en technologie van Japan en Duitsland geïntroduceerd. Wij hebben een groep uitstekende mechanische en techniektalenten, die aan de ontwikkeling en de productie van arbeid en machtsbesparing en milieuvriendelijk automatisch materiaal wordt toegewijd.

 

  • Ons professioneel de dienstpersoneel verzekert vlotte productie en geschikte levering van producten voor onze klanten.
  • Onze de dienstfilosofie is „geworden de betrouwbaarste behulpzame partner van onze klanten“. Met rijke en professionele deskundigheid, stringente kwaliteitsbewaking en toenemende vragen van klanten, genieten wij van snelle ontwikkeling en de groei.
  • De laatste jaren, op basis van het tevredenstellen van eisen van binnenlandse markt, heeft ons bedrijf internationale markt actief geëxploiteerd. Momenteel, zijn onze producten uitgevoerd naar markten van Duitsland, Italië, Amerika, Brazilië, Turkije, Rusland, India, Singapore, Indonesië, Thailand. 
  • Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.

Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.

  • InternatinalWire&CableFairDongguan Senjia Machinery Co., Ltd.Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.
Contactgegevens
Dongguan Senjia Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Sharon Liu

Tel.: 86-0769-83511255

Fax: 86-0769-83511280

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)